Erik wint in St. Anthonis de 5 km, podiumplaatsen bij Stevensloop

Afgelopen weekend stonden er voor de atleten van Running Team Simba twee wedstrijden op het programma: de HM van Sint Anthonis en de Stevensloop.

Bij de halve marathon van Sint Anthonis liep Erik van Rijsewijk op de zaterdagmiddag naar de winst op de 5 km. Hij liep de 5 km in een tijd van 16.40 minuten en had hiermee een voorsprong van 16 seconden op de nummer twee.

Vijf atleten stonden zondagmiddag aan de start van de 5 km bij de Stevensloop. Op een nieuw parcours liep Manjorie Janssen naar een tweede plaats (17.33 minuten) bij de vrouwen senioren en verpulverde Ellen van Doorn haar persoonlijk record met ruim een minuut tot 17.48 minuten. Yasmine Abbes kwam ondanks haar nipte persoonlijk record, 18.05 minuten, net te kort voor het podium en finishte als vierde. Mare Frauenfelder werd 21e bij de meisjes junioren en liep een tijd van 23.08 minuten. Bij de jongens junioren werd Jeroen Paymans 12e in een tijd van 18.45 minuten.

Op de vrijdagavond waren Lieke, Manjorie, Yasmine en Ellen aanwezig bij de avond van de Nijmeegse sport. Ze waren als team geselecteerd voor sporttalentprijs teams maar wisten hun nominatie helaas niet te verzilveren. De judomeisjes van STJN wonnen de prijs.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.