Loopgroep Simba

Loopgroep Simba


Hardlooptrainingen bij Loopgroep Simba voor beginners, gevorderden en prestatiegerichte hardlopers. We houden bij de trainingen rekening met je persoonlijke doelen en mogelijkheden. Heb je geen doelen maar wil je lekker lopen en gezond bezig zijn dan ben je uiteraard ook van harte welkom. De meeste trainingen van deze nieuwe Nijmeegse loopgroep vinden plaats in het Goffertpark. De trainers zijn Martijn en Christine Venhuizen.

De trainingen:

De trainingen bestaan uit duurlopen (variërend van 30 tot 75 minuten) en intervaltrainingen. Je kunt per week een keuze maken uit de verschillende trainingen en meld je via onze evenementenkalender aan voor een training.

De duurlopen en intervaltraining op de dinsdagavond zijn alleen voor gevorderden en prestatiegerichte hardlopers. De intervaltrainingen op de maandagavond, woensdag en vrijdag zijn voor alle hardlopers dus ook beginners.

Trainingstijden:

De actuele trainingstijden zijn te vinden in onze evenementenkalender.

Kosten:

Je kunt de trainingen betalen met een strippenkaart.

Strippenkaart

  • Vrijblijvend 1 training gratis meetrainen.
  • Een strippenkaart voor 10 trainingen kost € 50,- en heeft een maximale geldigheid van een half jaar. Je ontvangt hiervoor een factuur.
  • Je meld je via onze evenementenkalender aan voor de trainingen. Dit doe je minimaal 1 uur voor de training maar bij voorkeur eerder.
  • In onze evenementenkalender vind je eveneens een handige tool om de training (met tijdstippen en locatie) toe te voegen aan je google kalender of iCalendar.
  • Heb je je aangemeld voor een training maar kun je uiteindelijk toch niet trainen dan meld je je uiterlijk 1 uur voor de training af via onze evenementenkalender maar bij voorkeur eerder. Let goed op de te volgen procedure.
  • Vragen kun je stellen bij de training.

Reacties zijn gesloten.