Overwinningen in Steenbergen, Culemborg en Assen.

In de afgelopen weken liepen atleten van Simba in Steenbergen (Vestingloop), Culemborg (City Run), Zevenaar (1e competitiewedstrijd U16), Brunssum (Parelloop) en Assen (10 van Assen).

Bij de Vestingloop Steenbergen wist Sophie Dielissen op eerste paasdag de 10 km te winnen met een voorsprong van bijna 5 minuten. Ze finishte de wedstrijd op het bochtige en niet gecertificeerde parcours in een zeer snelle tijd van 35.56 minuten.

Een dag later stond Vince Huisman (jongens U16) aan de start van de 3 km bij de Culemborg City Run. Hij won de wedstrijd in 11.25 minuten en had een voorsprong van 31 seconden.

Op zaterdag 6 april was alweer de eerste baanwedstrijd voor twee Simba atleten. In Zevenaar vond er een U16 competitiewedstrijd plaats. Vince Huisman werd bij de jongens derde op de 800 meter, hij finishte in een persoonlijk outdoor record van 2.21.49 minuten. Bij de meisjes behaalde Elin Rosmulder een dertiende plaats en verpulverde haar persoonlijk record tot 2.58.16 minuten.

Celine Struijvé stond op zondag 7 april bij de Parelloop aan de start van de talentenrun 5 km. De jonge atlete (meisjes U13) werd nog net niet van het parcours geblazen maar dankzij een flitsende eindsprint finishte ze op een keurige vijfde plaats. Ze liep een tijd van 18.36 minuten.

Tenslotte stond Elin Slagt aan de start van de 10 van Assen maar dan wel op de 5 km. Ze liep in de Drentse hoofdstad naar een persoonlijk record van 19.04 minuten. Helaas was ook dit parcours niet gecertificeerd.

Celine bij de start van de talentenrun in Brunssum ©Jef Kusters
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.