Vijf podiumplaatsen bij Olympic Moves

Gisteren werden in Nijmegen de voorrondes van Olympic Moves veldlopen georganiseerd. Bij deze wedstrijd voor middelbare scholieren behaalden zeven Simba atleten vijf podiumplaatsen.

Bij de jongens eerste klas was er een mooie tweede plaats voor Emile Struijvé. Hij verloor de eindsprint om de overwinning van de snelste Nederlandse crosser in de categorie U14, Thijmen Mol. Emile liep de 1,8 kilometer in 7.11 minuten.

Bij de meisjes klas twee was er een knappe overwinning voor Elin Rosmulder. Ze was na 1,8 kilometer als eerste terug en finishte in 8.41 minuten.

Vince Huisman wist bij de jongens klas twee de wedstrijd te winnen in 9.08 minuten. Hij had na 2,3 kilometer een voorsprong van 26 seconden op de nummer twee.

Bij de schoolteams voor jongens (klas vier en hoger) liep Nainoa Koolman na lange tijd weer een wedstrijd. Hij pakte meteen de overwinning en versloeg in de eindsprint zijn school- en teamgenoot Lukas Schippers. De atleten finishten na 3,2 km in respectievelijk 12.41 en 12.42 minuten. Sven Rosmulder behaalde met een tijd van 13.33 minuten de tiende plaats.

De schoolteams voor meisjes (klas 4 en hoger) liepen 2,8 kilometer. In deze categorie behaalde Gitte Defoort de vijfde plaats, ze finishte in 12.51 minuten.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.