Podiumplaatsen bij Vlakwatercross; Yasmine 5e bij 800 meter in Clemson

Afgelopen weekend liepen drie atleten op de zondag de Vlakwatercross in Venray en liep Yasmine Abbes op de zaterdag een 800 meter in het Amerikaanse Clemson.

Erik van Rijsewijk liep in de Venrayse bossen een uitstekende crosswedstrijd over 8,04 km maar moest in de laatste ronde zijn meerdere erkennen in Jeroen Kramer. De finishtijd van Erik was 26.15 minuten, 11 seconden achter de winnaar. Bij de vrouwen korte cross (4,02 km) wist Christine Venhuizen overtuigend te winnen in een tijd van 14.46 minuten.  Ze had bij de finish een voorsprong van 40 seconden op de nummer twee. Tenslotte kwam Joris Lensen aan de start bij de jongens pupillen A. Joris finishte de 1,5 km in 5.53 minuten. Dit was goed voor de derde plaats en slechts 12 seconden achter de winnaar.

Bij de Clemson’s Bob Pollock Invitational liep Yasmine haar eerste individuele 800 meter van dit indoorseizoen. In een niet al te snelle wedstrijd finishte ze achter zeer sterke dames keurig als 5e, haar finishtijd was 2.12.80 minuten.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.