Kaate tweede bij Abdijcross in Kerkrade

Achter Abdij Rolduc in Kerkrade vond vandaag alweer de vierde nationale crosswedstrijd van dit seizoen plaats.

Bij de meisjes junioren D kwamen Kaate Mulders en Alyn Venhuizen aan de start. Helaas was bij beide dames de start niet geweldig maar dankzij een goed vervolg wisten ze toch steeds verder naar voren te lopen. Kaate liep 200 meter voor de finish nog in derde positie maar wist dankzij een erg goede finish alsnog de tweede plaats te behalen. Ze finishte de 1750 meter in 6.14 minuten. Alyn finishte in 7.12 minuten op de 13e plaats.

De meisjes junioren B liepen een afstand van 3350 meter. Mare Frauenfelder bereikte in deze wedstrijd in 15.17 minuten de 14e plaats.

Erik van Rijsewijk ging van start bij de lange cross voor mannen senioren. Na een geweldige start finishte hij uiteindelijk op een hele goede 21e plaats. Hij liep de 10,5 km over een heuvelachtig parcours in een tijd van 36.48 minuten.

Bij de jongens junioren B kwamen tenslotte Jeroen Paymans en Rafael Tromp in actie. Jeroen liep naar een 18e plaats  terwijl Rafael als 21e finishte. Ze liepen de 4,6 km in respectievelijk 17.27  en 17.36 minuten.

 

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.