Kaate en Christine winnen Maldense Bosloop

Afgelopen zondag werd de Maldense Bosloop georganiseerd en in Belfeld de Maalbeekcross. Bij beide wedstrijden kwamen atleten van Running Team Simba aan de start en hiermee is het crossseizoen voor onze atleten dan ook officieel gestart.

In Malden werden op de 2 kilometer voor meisjes de eerste zes plaatsen bezet door atletes van Running Team Simba. De overwinning was voor Kaate Mulders, zij was met 7.02 minuten tevens alle jongens te snel af. Vienna Janssen werd tweede in 7.42 minuten. De strijd om de derde plaats was erg spannend. De eindsprint werd nipt gewonnen door Madelief Folkers (8.00 minuten) voor Jillian Eken (eveneens 8.00 minuten) en Félice Lensen (8.01 minuten). Alyn Venhuizen werd zesde in 8.27 minuten.

Bij de jongens was er een derde plaats voor Senna Huisman, hij finishte in 7.32 minuten. Elihle Tersteeg, Joris Lensen, en Sven Rosmulder werden respectievelijk 5e in 7.40 minuten, 6e in 7.42 minuten en 7e in 7.44 minuten.

Christine Venhuizen ging van start op de 5 km voor vrouwen en won de wedstrijd in 18.10 minuten.

Bij de Maalbeekcross in het Limburgse Belfeld werd Erik van Rijsewijk 4e op de lange cross (9,12 km), hij finishte in 31.36 minuten. Jeroen Paymans werd eveneens vierde, hij voltooide de 3,37 km in 12.10 minuten.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.