Snelle tijden bij Paaswedstrijden

Tijdens de paasdagen werd er door enkele Simba’s gelopen bij de Osterlauf in Köln, De Wielenloop in Rosmalen, de paaswedstrijd in Helmond en de Maverick invite #2 in Grand Junction.

Bij de Osterlauf in Köln maakte Nina Brüggen haar debuut op de 5 km. Dit deed ze niet onverdienstelijk want de 12-jarige atlete liep een tijd van 19.38 minuten en behaalde daarmee de derde plaats bij de vrouwen senioren.

Christine Venhuizen liep de 5 km bij De Wielenloop in Rosmalen. Ze won de rommelige wedstrijd in een mooie tijd van 19.34 minuten.

Bij de Paaswedstrijd in Helmond liepen drie atleten van Running Team Simba mee. Elihle Tersteeg werd tweede op de 300 meter voor jongens onder 16 jaar. Hij liep met 43.09 seconden een nieuw persoonlijk record. Op de 600 meter won Kaate Mulders met grote overmacht de wedstrijd bij de meisjes onder 16 jaar. Ze liep met 1.40.08 minuten een nieuw persoonlijk record. Jillian Eken werd in 1.47.41 minuten tweede, ook voor haar een nieuw persoonlijk record.

Lieke Hoogsteen, meisjes onder 20 jaar, behaalde bij de Maverick Invite #2 in het Amerikaanse Grand Junction ook een podiumplaats. Ze werd op de 800 meter derde in een nieuw persoonlijk outdoor record van 2.15.15 minuten.

Jillian, Elihle en Kaate in Helmond

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.