Mooie prestaties in Apeldoorn, ‘s-Heerenberg, Deurne en Landgraaf.

Afgelopen zondag waren de atleten van Running Team Simba actief in Apeldoorn (indoor, try-out Games), ‘s-Heerenberg (Montferlandrun over 15 km), Deurne (Zandboscross) en Landgraaf (Kapeller Bosloop).

Bij de indoorwedstrijd te Apeldoorn verbeterden Yasmine Abbes (MB) en Lieke Hoogsteen (MC) hun persoonlijke records. Yasmine dook in een prima opgebouwde wedstrijd voor het eerst onder de 60 seconden barrière en kwam na 59.87 seconden als eerste van alle vrouwen over de streep. Lieke liep de 800 meter en werd in 2.29.04 minuten keurig vierde.

Christine Venhuizen had gekozen voor de 15 km lange klassieker, de Montferlandrun. Ze liep een erg goede wedstrijd en wist haar persoonlijke record uit 2013 tot 16 seconden te benaderen. Ze finishte als 8e bij de vrouwen (1e 35+) in 55.48 minuten.

Bij de Zandboscross in Deurne kwamen Mare Frauenfelder en Erik van Rijsewijk aan de start. Mare had een sublieme start maar zakte in de tweede helft wat weg, ze finishte bij de meisjes C als vierde.  Erik liep een prima wedstrijd bij de mannen senioren (lange cross) en bereikte 37 seconden achter de winnaar als 5e de eindstreep.

Rowan Beun was naar Landgraaf afgereisd voor de 34e Sjef van Ooyen Kapellerbosloop. Bij de jongens A bereikte hij de derde plaats in 23.22 minuten (een cross over 5,4 km)

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.