Manjorie Janssen en Yasmine Abbes behalen zilver en brons bij Nationale C-Spelen

In het weekend van 26 en 27 augustus werden in Amsterdam de Nationale C-spelen georganiseerd, dit zijn de Officieuze Nederlandse Atletiek Kampioenschappen voor 14 en 15 jarige atleten.

Op de zondag hebben Manjorie Janssen (Berg en Dal) en Yasmine Abbes (Mook) een zilveren en bronzen medaille veroverd op de 1500 meter. Op 100 meter voor de finish liepen de atletes van Running team Simba nog in eerste en vierde positie maar helaas moest Manjorie haar meerdere erkennen in de Arnhemse Anna Hightower maar wist Yasmine Abbes dankzij een hele mooie eindsprint nog een plaatsje op te schuiven. Manjorie finishte in een tijd van 4.40.09 en Yasmine liep een nieuw persoonlijk record van 4.42.51 minuten. De Nijmeegse Ellen van Doorn werd in 4.55.02 minuten keurig negende.

Yasmine Abbes behaalde op de zaterdag op de 800 meter een vijfde plaats, ze finishte deze wedstrijd in 2.18.52 minuten.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.