Lente, Emile en Celine winnen BVC cross Rhenen en circuit; Lieke snel op de 800 meter.

Zaterdag stond alweer de laatste cross van het BVC – circuit op het programma. Deze werd georganiseerd bij de ‘Leemkuil’ in Rhenen.

Bij de meisjes C wist Lente de Koning na een spannend einde de wedstrijd te winnen. Ze had bij de finish 1 seconde voorsprong en finishte de 2 km in 7.33 minuten. Famke de Rooij werd 8e in 8.03 minuten.
Emile  Struijvé won de wedstrijd bij de jongens D1. Hij liep de 2 km in 7.23 minuten. De meisjes pupillen A2 liepen een afstand van 1 km en hier was de winst voor Celine Struijvé, ze finishte in 3.25 minuten. Bij de jongens C liep Kix Verbroekken de 3 km in 12.05 minuten en werd daarmee 11e.

In het eindklassement van het BVC-circuit waren er overwinningen voor Lente bij de meisjes C, Emile bij de jongens D1 en Celine bij de meisjes pupillen A2. Kix werd bij de jongens C 7e terwijl Famke bij de meisjes C 8e werd.

Lente bij de prijsuitreiking

In Amerika was Lieke Hoogsteen wederom afgereisd naar Albuquerque, ditmaal voor de New Mexico Classic. Lieke had dit seizoen al laten zien in goede vorm te zijn en verbeterde nu haar persoonlijk record op de 800 meter met drie seconden. In een snelle tijd van 2.11.20 minuten finishte ze als vierde. Albuquerque ligt op 1600 meter boven zeeniveau.
Lieke studeert en traint in Amerika bij de Adams State University Grizzlies in Alamosa, Colorado.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.