Online schema’s

Running Team Simba online schema’s

Onze hardloopbegeleiding kenmerkt zich door veel variatie. Door de trainingen op de juiste wijze te mixen ga je met veel plezier trainen en tevens het beste uit jezelf halen.

De werkwijze

Online hardloopschema en logboek

Bij ons staat je persoonlijk hardloopschema online en kun je ook online je logboek invullen. Hierdoor heb je je persoonlijk hardloopschema via internet op uw computer, tablet of mobiele telefoon altijd bij de hand en kun je overal ter wereld je logboek invullen. In het logboek vul je je trainingsresultaten in en vermeld je hoe de trainingen zijn verlopen. Elke maand ontvang je een nieuw persoonlijk hardloopschema met enkele adviezen voor de volgende maand.

Contact met de trainer

Er kunnen altijd redenen zijn waarbij het belangrijk is om contact op te nemen met de trainer (ziekte, blessure, gewijzigde wedstrijddatums of privé omstandigheden). Je kunt via het online schema vragen stellen maar daarnaast ook per email of WhatApp contact opnemen met Martijn Venhuizen.

Voorwaarden en kosten

  • Elke maand een nieuw online hardloopschema.
  • Vragen stellen via het logboek, per email of whatsApp.
  • 1x per maand meetrainen met Loopgroep Goffertpark.
  • Je kunt op elk moment lid worden van Running Team Simba online schema’s. Wij werken met factuurperioden van 4 maanden. De kosten zijn € 25,- per maand.
  • De opzegtermijn is 1 maand voor het begin van de nieuwe factuurperiode.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.