Prima resultaten bij start baanseizoen

De eerste baanwedstrijden zijn voor de atleten van Running Team Simba prima verlopen. Ze kwamen in actie bij wedstrijden in Wijchen, Utrecht, Helmond en het Duitse Oedt. Daarnaast kwam er ook nog een atlete in actie bij de Roermond City Run.

Wijchen. Erik van Rijsewijk liep hier een 10.000 meter. Helaas had hij weinig tegenstand en won de wedstrijd met ruim twee minuten voorsprong in een tijd van 33.10.73 minuten.

Roermond: Lieke Hoogsteen wilde graag haar persoonlijk record op de 5 km verbeteren en dat lukte in Roermond. Bij de talentenrun over 5 km werd ze 7e in 19.44 minuten.

Utrecht: Onder koude en regenachtige omstandigheden liep C-juniore Tischa Braum een uitstekende 800 meter bij de meisjes B, ze werd in 2.20.99 minuten derde. Eveneens een derde plaats was er voor B-juniore Yasmine Abbes. Ze moest een groot gedeelte van de wedstrijd alleen lopen en finishte in een respectabele tijd van 4.32.84 minuten.

Helmond: C-juniore Mare Frauenfelder startte haar wedstrijd over 800 meter iets te optimistisch en moest hier in de tweede helft de tol voor betalen. Desondanks toch nog een persoonlijk record van 2.32.06 minuten en een vierde plaats.

Oedt: B-juniores Manjorie Janssen en Ellen van Doorn hadden er voor gekozen om hier hun seizoen te starten met een 1500 meter in een specifieke vrouwenserie. Manjorie won de wedstrijd in 4.29.44 minuten terwijl Ellen in 4.36.55 minuten tweede werd.

 

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.