Yasmine loopt op de 1500 meter de limiet voor EK onder 18 jaar

Bij de NGA in Nijmegen heeft Yasmine Abbes gisteravond op de 1500 meter de limiet gelopen voor de Europese Kampioenschappen onder 18 jaar. In een spannende wedstrijd op haar eigen baan bereikte ze een tijd van 4.28.23 minuten, de limiet was 4.30.00 minuten. Inmiddels hebben reeds 5 meisjes B deze limiettijd behaald dus het zullen volgende week in Emmeloord hele spannende Nederlandse Kampioenschappen worden. Er worden door Nederland slechts twee atletes afgevaardigd naar het EK in het Hongaarse Györ. Nummer 1 van de ranglijst zal zeker gaan en nummer twee is een aanwijsplek.

?: Gisela Maubach

Op de 5000 meter liep Erik van Rijsewijk een prima wedstrijd en finishte als 5e in zijn serie in een tijd van ongeveer 15.38 minuten. Helaas ontbreekt hij nog in de uitslagen… A-junior Rowan Beun startte op de 800 meter erg voorzichtig en finishte in 2.08.24 minuten.

Mare Frauenfelder en Lieke Hoogsteen waren gisteren afgereisd naar Papendal voor de finale veldlopen van Olympic Moves. Mare behaalde bij de schoolteams een hele mooie 5e plaats terwijl Lieke bij de meisjes 3e klas een uitstekende 6e plaats bereikte.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.