Prima prestaties Simba atleten bij start baanseizoen

Op dinsdagavond trapte Mare Frauenfelder (meisjes C) het baanseizoen af met een 600 meter in Helmond. Ze liep een voortreffelijke wedstrijd en verbeterde haar persoonlijk record met 4 1/2 seconden tot 1.48.21 minuten en behaalde hiermee een derde plaats.

Op Hemelvaartsdag kwamen bij de Harry Schulting Games in Vught twee atletes van Running Team Simba in actie. Yasmine Abbes liet zien dat ze afgelopen winter eveneens een goede progressie heeft gemaakt en liep naar een nieuw persoonlijk record van 2.13.85 minuten. Hiermee bereikte ze als B-juniore bij de vrouwen senioren een keurige 6e plaats. Later op de avond debuteerde B-juniore Ellen van Doorn op de 3000 meter. Ze liep een goede wedstrijd en werd in 10.12.72 minuten 13e bij de vrouwen senioren.

Erik van Rijsewijk had gekozen voor de 1500 meter bij de trackmeetings in Utrecht. Onder ideale omstandigheden liep hij naar een voor dit moment prima 4.14.21 minuten.

Een drietal atleten liepen dit weekend een wegwedstrijd. Rowan Beun liep in Enschede bij de Kronos Ekiden de 5 km in 20.20 minuten. Bij de Guus Wokke Opticienloop in Panningen werd Björn Venhuizen in 9.51 minuten derde op de 2,5 km terwijl Christine Venhuizen de 5 km won in 18.52 minuten.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.