Tischa pakt goud bij Nationale CD indoor

Bij de nationale CD indoor te Apeldoorn heeft Tischa Braum een gouden medaille behaald op de 800 meter voor meisjes C eerstejaars. Tischa pakte met een snelle start vanaf het begin de leiding en behield deze, ondanks aandringen van de concurrentie, tot aan de finish. Ze finishte in een prima tijd van 2.25.19 minuten.

Bij de meisjes C tweedejaars kwamen op de 800 meter Lieke Hoogsteen en Mare Frauenfelder aan de start. Mare won haar serie in een nieuw persoonlijk record van 2.32.10 minuten en behaalde hiermee overall de 9e plaats. Lieke was geplaatst in de snelste serie en dat was zeker de eerste ronde goed te merken. Enkele meiden vlogen in een rondje van ongeveer 30 seconden over de baan. Lieke hield haar hoofd er goed bij en wist zich gedurende de wedstrijd op te werken naar de 5e plaats. Ze liep een nieuw persoonlijk indoor record van 2.23.87 minuten.

Rafael Tromp liep de 1500 meter bij de jongens C tweedejaars. Ondanks dat het pas zijn tweede wedstrijd was op deze afstand won hij zijn serie in eveneens een nieuw persoonlijk record van 4.53.61 minuten, overall werd hij knap 10e.

 

 

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.